Magunkról

A FILINGER-EUROTRANS Szállítási és Szállítmányozási Korlátolt Felelősségű Társaság a „FILINGER JENŐ Teherfuvarozó Egyéni Cég” – székhelye: 8913 Lakhegy, Petőfi u. 30.; cégjegyzékszáma: Cg. 20-11-090217 – átalakulásával jött létre. A jogelőd 1998. március 31.-ével elhatározta egyszemélyes korlátolt felelősségű társassággá történő átalakulását. A jogutód gazdasági társaság, a FILINGER-EUROTRANS Szállítási és Szállítmányozási Korlátolt Felelősségű Társaságot a Zala megyei Bíróság, mint Cégbíróság 1998. június hó 4. napján bejegyezte a cégjegyzékbe, Cg. 20-09-063824 cégjegyzékszám alatt.

Vállalkozásunk megalakulását követően közúti árufuvarozást végzett, és a jövedelemszerző tevékenységét folyamatosan növelte, profilját bővítette. A társaság az út-, autópálya, vasút, és közművek építéséhez szükséges alapanyagok – kavics, töltéskavics, vörös-kavics, mészkő, bazalt, vegyes zúzalékkő – kereskedelmi tevékenységét is folyamatosan bővítette, valamint a szükséges hatósági engedélyek birtokában jelenleg három kavicsbányában folytat kitermelést.

„A gazdasági társaság 2008. évi árbevétele közel 750 millió forint, amelyből a közúti árufuvarozás részaránya mindössze 1/5 részarányú, a meghatározó hányad az út- és vasút építéshez történő alapanyag értékesítés.”

SZOLGÁLTATÁSAINK

Ismerje meg főbb tevékenységeinket.

Belföldi árufuvarozás

Belföldi árufuvarozás

Alapanyagok kereskedelme

Alapanyagok kereskedelme

Kavics kitermelés

Kavics kitermelés

Közúti fuvarozás

Közúti fuvarozás